اعلام نتایج داوری نخستین کنفرانس ملی مطالعات محیطی دریاچه زریبار طی چند روز آتی
اعلام نتایج داوری نخستین کنفرانس ملی مطالعات محیطی دریاچه زریبار طی چند روز آتی
اعلام نتایج داوری نخستین کنفرانس ملی مطالعات محیطی دریاچه زریبار طی چند روز آتی
پیرو درخواستهای متعدد پژوهشگران محترم و جهت مشارکت حداکثری در نخستین کنفرانس ملی مطالعات محیطی دریاچه زریبار، مهلت ارسال مقالات تا روز جمعه ۱۵ فروردین 1404 تمدید شد.
پیرو درخواستهای متعدد پژوهشگران محترم و جهت مشارکت حداکثری در نخستین کنفرانس ملی مطالعات محیطی دریاچه زریبار، مهلت ارسال مقالات تا روز شنبه 30 فروردین 1404 تمدید شد.
اهمیت و ضرورت برگزاری نخستین کنفرانس ملی مطالعات محیطی دریاچه زریبار
دریاچه زریبار به عنوان یکی از مهمترین جاذبههای گردشگری ایران، بخشی از هویت فرهنگی مردم کردستان بوده و دارای ارزشهای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی بسیار بالایی میباشد و میتواند نقش قابل توجهی در جذب توریست و توسعه اقتصادی منطقه ایفا نماید. این تالاب باارزش، زیستگاه گونههای متنوع گیاهی و جانوری بوده و نقش قابل توجهی در حفظ تنوع زیستی استان کردستان ایفا میکند. ثبت تالاب بینالمللی زریبار به عنوان بیست و پنجمین تالاب ایران در کنوانسیون رامسر خود گواهی بر ارزشمندی بالای این اکوسیستم آبی است. با این وجود، تالاب بینالمللی زریبار در سالهای اخیر با چالشهای زیستمحیطی متعددی از جمله تغییر کاربری اراضی حاشیهای و حوضه بالادست، آتشسوزی، کاهش کیفیت آب، ورود گونههای مهاجم، توسعه کشاورزی و ... مواجه شده است. لذا گروه مطالعات محیطی دریاچه زریبار پژوهشکده کردستانشناسی با همکاری دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کردستان تصمیم به برگزاری نخستین کنفرانس ملی مطالعات محیطی دریاچه زریبار گرفت تا گامی مهم در جهت شناخت دقیقتر مشکلات و ارائه راهکارهای علمی و عملی برای حفظ و احیای این اکوسیستم ارزشمند بردارد. امید است که نتایج این کنفرانس بتواند در تدوین برنامههای جامع مدیریتی برای حفاظت از دریاچه زریبار مورد استفاده قرار گیرد.
اهداف کنفرانس
© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 11.0.1)